Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Intel·ligències Múltiples


La primera intel·ligència que he pensat escriure, és la cinética-corporal. Practico futbol des dels 6 anys, i per mi és una part molt important per la meva vida, necessito fer esport per viure! Dos bons exemples d'aquesta intel·ligència són Usain Bolt, perqué probablement ara mateix és el millor esportista del món seguit de Leo Messi, que simplement s'ha convertit en el rei de l'esport rei...


La segona intel·ligència que tinc es la musical, només se tocar un instrument, la flauta, no se llegir partitures ni distigir instruments, pero se quan una cançó esta ben mesclada, se mesclar cançons, escolto molta música de tot tipus sigui house, dance, dubstep, rap, electro... I com el futbol, no se viure sense la música!
La primera imatge és un productor anomenat Skrillex, produeix música Dubstep, i la imatge de la dreta, és Afrojack, un jove dj i productor Holandés que fa música electronica.




Intel·ligència Lógico-matemática, per sort tinc la capacitat de que les mates per mi siguin fàcils, se fer molt bé els raonaments numerals, i tot tipus d'operacions... Dos bons exemples són Albert Einstein i Maxi de "La que se avecina" com ell diu que ho sap fer tot, també fara les mates bé! 


Per finalitzar, la meva ultima intel·ligència multiple, és la intrapersonal. M'agrada molt estar amb els companys per riure, plorar, ajudar-los, animar-los ... Sempre sere una persona aixi, no podre canviar... 



Text de Presentació


Benvinguts al meu blog, em dic Edgar i estudio a l'escola Pia. En aquest blog, os trobareu sobretot treballs de visual i plàstica, vídeos, imatges, etc.

Ara us parlaré una miqueta de mi, per que sapigueu qué m'agrada, com soc i que faig.
Tinc 15 anys i vaig a 4t d'Eso, soc un nen respetúos, amable amb la gent i educat, tinc un defecte que es deixar-me portar per la gent, ho tinc que superar. Durant tota la meva vida només n'hi han hagut dues coses que mai m'han deixat de costat i sempre les he tingut, una es la família, i l'altre és el futbol, que ho porto practicant des dels 5 anys.

Els meus hobbies a part del futbol i estar amb la família, són la Playstation 3, i no parar d'escoltar música quan estic al meu altre hobbie... el Facebook!

També he de parlar de la gent que admiro del exterior de la meva vida, els meus ídols... En primer lloc, Neymar da Silva Santos Júnior, és un jugador de futbol que juga en el Santos de Brasil, és un dels millors jugadors del món, encara que no ha guanyat mai res ja que només te 20 anys. El meu altre ídol es Skrillex, per una part, perquè el meu pare es dj i productor igual que ell, i a la meva família sempre ens ha agradat la musica house i electronica, i aquest dj punxa Dubstep (mescla entre House i Electro), cal destacar una cançó anomenada Bangarang perquè per mi, em porta de tot, m'emociona quan estic trist i em motiva avanç de fer alguna cosa important.

Si et sents igual que jo, segueix el meu blog i veuràs com t'agradara! Gracies!
Una imatge meva escoltan música i amb la samarreta del FCB.